Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Regine Scholten - voorzitter

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Regine Scholten en ik woon sinds 1997 met veel plezier aan de Van den Brandelerkade, samen met man en –sinds vijf jaar- hond Hendrik.

 

Ik ben in 1968 in het oosten van het land geboren en vervolgens via Vianen, Driebergen, Utrecht en Amsterdam in Leiden geland. In het dagelijks leven ben ik advocaat, waarbij mijn focus ligt op de advisering van bedrijven, vooral op het gebied van handelscontracten, ontvlechting en splitsing van organisaties, ICT en privacybescherming.

 

Reizen is mijn passie, maar het is ook altijd weer fijn om thuis te komen in onze mooie wijk. Sinds het instellen van de blauwe zone heb ik mij intensief bezig gehouden met het parkeerbeleid. Onder andere door het oprichten van de blog stopparkeeroverlast.nl. Langs die weg ben ik in contact gekomen met de wijkvereniging. Op uitnodiging van onze oud-voorzitter ben ik toegetreden tot het bestuur.

 

Nu houd ik mij bezig met tal van onderwerpen die onze wijk raken en heb ik de eer voorzitter te mogen zijn.