Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Zomerconcert Leiden English Choir

’To everything there is a season’: wakker worden op een mooie zomerochtend, de avondstilte, zwoele nachten en de cyclus van ontstaan en vergaan, of het noorderlicht en een plotseling opstekende storm: zulke ervaringen inspireren componisten tot het schrijven van prachtige muziek. Het Leiden English Choir voert op 19 juni in de Vredeskerk Leiden werken uit van o.a. Saint-Saens, Gjeilo, Lauridsen en Vasks waarin natuurverschijnselen centraal staan. 

 

‘Mate Saule’ van de Letse componist Peteris Vasks bezingt op onvergetelijke wijze het aanbreken van de dag.  In ‘Vier Nocturnes’ zet Lauridsen  gedichten van Rilke en Neruda over innige liefde op muziek. Het einde van de dag staat centraal in de composities van Saint-Saens (‘Calme des nuits’), Stephen Paulus (‘The day is done’) en Clausen’s ‘Tonight eternity alone’. Northern Lights van Ola Gjeilo verklankt het noorderlicht. Van Paulus wordt ook ‘Calming the Storm’ uitgevoerd. 

Het Leiden English Choir staat onder leiding van Hebe de Champeaux; Oskar Bles begeleidt het koor op de piano. 

 

Aanvang: 15:00 uur, kaarten €15 aan de zaal, €12.50 bij LEC-leden of via www.lec.nl