Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Pinksterweekend vol verwondering

Tijdens de Signatures Cultuurweken van 13 t/m 29 mei staat Leiden bol van cultuur. Met in het Pinksterweekend het Openluchthotel van Fields of Wonder: slapen onder de Leidse sterren op bijzondere buitenlocaties en in de ochtend een heerlijk ontbijt op de Burcht.

 

Inmiddels is het alweer de zesde keer dat Fields of Wonder in Leiden het Openluchthotel organiseert. De afgelopen jaren reisde het hotel ook langs andere steden maar Leiden blijft de thuisbasis vormen. Dit jaar is de stad met 30 hotelkamers het grootste Openluchthotel van Nederland in de nacht van 15 op 16 mei. Veel van de kamers zijn ontworpen door kunstenaars. Daarnaast maakten twee klassen van het Da Vinci College een ontwerp en is één kamer ontworpen door cliënten van Gemiva.

 

Komt u niet overnachten maar bent u wel nieuwsgierig naar de kamers? Op zaterdag 15 en zondag 16 mei kunt u de kamers die op de Burcht staan komen bewonderen. Om 20.00 uur zal wethouder van cultuur Robert Strijk het Openluchthotel openen waarna er op de Burcht een wonderlijke avond vol poëzie, muziek en dans losbarst. Het avondprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen. Aan het eind van de avond worden de hotelgasten naar hun kamers gebracht waar zij hopelijk een mooie nacht zullen doorbrengen.

 

15/16 mei: Openluchtexpo op de Burcht, gratis entree
15 mei, vanaf 18.00 uur: inchecken hotelgasten, lobby op de Burcht
15 mei, 20.00 - 22.30 uur: Avondprogramma op de Burcht, gratis entree
16 mei, 8.00 - 11.00 uur: ontbijt voor de hotelgasten met daarna yoga voor wie dat wil

 

Meer informatie en boekingen: www.fieldsofwonder.nl