Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Ouders en bridge

Hoe leuk zou het niet zijn om met uw kinderen te kunnen minibridgen? Een aantal kinderen van groep 7 en 8 hebben lessen minbridge gehad en kunnen dat of met elkaar of op de computer spelen.

De Leiderdorpse Bridgeclub biedt nu aan ouders de gelegenheid om ook minibridge te leren, zodat u het ook met uw kinderen kunt spelen.

Ervaring elders leert dat ouders in één avond van ca. vijf kwartier voldoende toegerust zijn om met hun kinderen minibridge te kunnen spelen.

De presentatie vindt plaats op maandagavond 3 april in het clubhuis van LBC, Bernhardstraat 3, Leiderdorp (naast de Willem de Zwijgerschool). Aanvang 20.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Om een indruk te hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten, verzoeken wij de ouders die willen komen, zich van te voren aan te melden via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.

 

Piet Jansen

Tel. 071-5423830 / 06-10608347

E-mail: pietjans@ziggo.nl