Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Nieuwe vestiging Kinderopvang 't Kasteel

Kinderopvang ’t Kasteel en Scouting St. Jozef hebben overeenstemming bereikt over het multifunctioneel gebruik van het scoutinggebouw de Hopper, in archeologisch park Matilo.

Park Matilo is een prachtig groen park, vol speeltoestellen en ontdekkingsplekken. Echt een plek waar kinderen worden uitgedaagd om op ontdekking te gaan. Kinderen kunnen buiten klimmen, klauteren, verstoppen, voetballen en ravotten. Een buitenschoolse opvang in een archeologisch park binnen de stadsgrenzen van Leiden is uniek!

BSO ’t Kasteel Matilo biedt vanaf 23 augustus 2016 opvang aan maximaal 30 kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar. BSO ’t Kasteel Matilo zal in eerste instantie opvang bieden aan kinderen van de brede school de Arcade.

Het scoutinggebouw wordt de komende tijd bouwkundig aangepast aan de eisen en wensen, die worden gesteld, om verantwoorde buitenschoolse opvang te bieden. Zo zal er onder andere in de zijgevel een groot raam worden gerealiseerd.

BSO ’t Kasteel Matilo wordt de vierde buitenschoolse opvang locatie voor Kinderopvang ’t Kasteel en de eerste locatie buiten de professoren- en burgemeesterswijk.

Praktische informatie: BSO ’t Kasteel Matilo Besjeslaan 2A LEIDEN