Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Kunst over de Vloer 2015 groot succes

Op een prachtig zonnige herfstmiddag vonden zondagmiddag overal in de wijk huiskamerconcerten plaats. Van jong talent – een tienjarig meisje dat de sterren van de hemel speelde op haar saxofoon – professionele artiesten op cello, hoorn en piano, tot een fado ensemble en een kinderconcert, overal kregen de artiesten enthousiaste reacties. “Het is gewoon heel bijzonder om zo dicht op je publiek op te treden,” sprak een van de artiesten. De gastvrije wijkbewoners die hun woonkamer ombouwden tot concertruimte waren ook enthousiast: “Ik wist niet dat ik wel 30 mensen hier in mijn gewone huiskamer kwijt kon, plus nog de vier muzikanten! Maar het ging prima.”

In totaal zijn er 512 kaartjes verkocht voor de voorstellingen, 136 meer dan vorige keer. Dat resulteerde in 19 (bijna) uitverkochte voorstellingen in 9 huiskamers en een kerk. Het comité dat KodV organiseerde dit jaar, kreeg heel veel enthousiaste reacties, op de mail en ook bij de borrel na afloop. Zoals Joeki, een van de leden van het comité het verwoordde: “Het wordt misschien een beetje saai, maar we gaan toch proberen over 2 jaar dit succes weer te evenaren.”

 

 

 

 

 

  1.