Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Kerstconcert 'Wolcum Yule'

Op vrijdag 11 december geeft het Leids Kamerkoor een kerstconcert. 

In de donkere dagen voor Kerst is al sinds mensenheugenis een  verlangen naar warmte en geborgenheid, naar verlichting en een beter perspecief. Luider klinkt de roep om vrede in de wereld en vrede in de harten van mensen.

Componisten van alle tijden hebben wonderschone muziek geschreven met het aloude kerstverhaal als inspiratiebron. 

Het Leids Kamerkoor voert een aantal van de mooiste composities uit met als hoogtepunt “A Ceremony of Carols” van Benjamin Britten. Verder muziek van Sweelinck, Howells, Poulenc, Kodály, Joubert en Tavener. Met medewerking van Jeroen Spitteler, dirigent en harpiste Merel Naomi. Wij gaan zingen in het vertrouwen dat muziek verbindt, troost, inspireert en de wereld mooier maakt voor wie zijn hart ervoor kan openen. Wij nodigen u uit om dit met ons te delen. 

Vrijdag 11 december om 20.15 uur in de St. Petruskerk, Lammenschansweg 40a. Toegang 10 euro, kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. Kaarten aan de zaal of via http://www.leidskamerkoor.nl/wordpress/index.php/kaarten-bestellen

Voor meer informatie over het programma, kijkt u hier.

De website van het Leids Kamerkoor vindt u hier: leidskamerkoor.nl