Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

De Ziel van Leiden zoekt verhalen

Ben jij trots op jouw wijk?

Het hart van de stad kan alleen kloppen door de interesses en initiatieven voor de eigen omgeving die vanuit alle Leidse wijken ontstaan. De Ziel van Leiden zoekt mensen, die hart voor de wijk hebben. Zij die er van alles aan doen om de wijk gezelliger, beter en mooier te maken. En degene die verhalen over de wijk kunnen vertellen. Over hoe het was, hoe het is en hoe het gaat worden. En wat er nou zo Leids is aan jouw wijk.

 

Pitch-wedstrijd

Zo'n pitch duurt twee minuten. Vertel op een wervende manier hoe in jouw wijk de Ziel van Leiden tot uiting komt. Een aparte geschiedenis, het beste buurtfeest, een initiatief om de wijk groener of socialer te maken dat we moeten kennen? Deel je enthousiasme over je wijk! Aan het einde van de avond stemt het publiek voor de winnaar. Natuurlijk is er ook een leuke prijs te winnen: een originele cartoon door een van de tekenaars van De Ziel van Leiden. Ook als je niet mee wilt doet aan de pitchwedstrijd horen we graag leuke verhalen over jouw wijk of gewoon wat je van je buurt vindt. Iedereen is welkom!

 

Stadssessie Leidse wijken

Kom woensdag 5 oktober vanaf 19.30 uur naar Theehuis Noord, Joop Vervoornpad 1 in Leiden. Vanaf 20.00 uur starten we met een korte inleiding. Daarna gaat de wedstrijd van start met de eerste pitches. Na de wedstrijd is er voldoende gelegenheid om verhalen over de Leidse wijken te horen en te delen. Daarna volgt de stemronde en wordt de winnaar van de avond bekend gemaakt. Na 22.00 uur kun je proosten met de winnaar. Jij komt toch ook!?!! Deel je komst op Twitter @ziel_leiden of Facebook https://www.facebook.com/Stadslab.

 

De Ziel van Leiden

'De Ziel van Leiden' is de zoektocht naar het verhaal van Leiden, door, voor en van Leienaars. Een samenwerking van de Leidse inwoners, Stadslab Leiden, ondernemers en media over dat wat Leiden zo uniek maakt.