Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

5e midnight walk Leiden: wandelen door de oude binnenstad en genieten van verrassende acts

Een avondwandeling van vier kilometer door de mooiste straten van oud-Leiden waarbij je gemiddeld elke 250 meter wordt vermaakt met een optreden of act. Dat is de Midnight Walk Leiden. Dit populaire benefiet evenement wordt op vrijdagavond 26 augustus alweer voor de vijfde keer georganiseerd.

 

De afgelopen jaren was de Midnight Walk steeds een groot succes met een opkomst van rond de 1200 deelnemers. Daarbij zijn veel nieuwe wandelaars maar ook veel 'oudgedienden'; de route is iedere keer anders en zelfs wie Leiden goed kent, kan zo nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken. Ook de artiesten wisselen elke editie, wat de Midnight Walk steeds weer een ervaring vol prettige verrassingen maakt. De in totaal zestien optredens zijn zowel op binnen- als op buitenlocaties en zeer divers; muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er zit van alles bij.

Iedereen kan meedoen aan de Midnight Walk. Of je nu jong bent of oud, sportief of ongetraind, alleen, of met familie, vrienden en collega's loopt.

 

Wethouder Marleen Damen opent de Midnight Walk Leiden vrijdag 26 augustus om 19.30 uur op de Beestenmarkt. Hier gaan de eerste lopers om 19.45 uur van start, de laatsten gaan weg om 21.00 uur. Voor middernacht moet iedereen weer terug zijn op de Beestenmarkt. 

Via  de website midnightwalk-leiden.nl is het nu al mogelijk tickets te kopen. Die kosten € 12,50 wanneer ze voor 25 augustus besteld worden. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis en studenten betalen € 7,50. Op de avond zelf zijn de kaartjes € 15,00.

 

De opbrengst gaat, zoals ieder jaar, naar een goed doel. Dit keer wordt geld ingezameld twee projecten die meisjes en jonge vrouwen in Kenia en Oeganda een kans geven op een betere toekomst. Vrouwen aan de Bal en Stop Schooluitval doen dat elk op een geheel eigen, en effectieve wijze. Meer informatie over de projecten is te vinden op midnightwalk-leiden.nl.

 

De Midnight Walk wordt georganiseerd door drie serviceclubs van vakvrouwen in de Leidse regio: Zonta aan de Leede, Soroptimistclub Leiden Aurora en Soroptimistclub Leiden.