Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Monica Wigman - bestuurslid

Ik ben opgegroeid in Wassenaar en op mijn 19e naar leiden verhuisd voor mijn studie Nederlandse Taal en Letterkunde. Zes jaar woonde ik in een leuk studentenhuis in het centrum op de Aalmarkt. Bij studentenvereniging Quintus heb ik mijn man ontmoet en in 1998 zijn we op De Meij van Streefkerkstraat gaan wonen. Sinds 2005 wonen we met veel plezier met onze twee kinderen (12 en 14) op De Gijselaarstraat.

 

Ik heb jaren als communicatieadviseur gewerkt en heb me gespecialiseerd in interne communicatie bij veranderingen. Het betrekken van medewerkers en het bevorderen van een goede dialoog zijn daarin mijn aandachtspunten. Inmiddels ben ik partner bij een communicatieadviesbureau in Amsterdam, maar mijn klanten bevinden zich overal in de randstad. Leiden en vooral deze wijk vormt een prima uitvalsbasis om overal heen te reizen.

 

Graag wil ik me inzetten om de communicatie tussen buurtbewoners, het bestuur en de gemeente in goede banen te leiden en waar mogelijk te verbeteren.