Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Kunst over de Vloer

5 November. Save the date!

 

Elk jaar vindt in onze wijk het bijzondere muziekevenement Kunst over de Vloer plaats. Kunst over de Vloer is een evenement waarbij in ongeveer tien woonhuizen in onze wijk optredens worden verzorgd door artiesten en musici. De optredens vinden plaats bij mensen thuis; het zijn echte huiskamerconcerten. Het is een heel leuke manier om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van muziek. De optredens zijn bedoeld voor iedereen, jong en oud. 

 

Dit jaar is al weer de achtste editie van Kunst over de Vloer, en wel op 5 november 2017. Het evenement wordt samengesteld door Ward Assman, zelf professioneel musicus en lid van het organiserend comité. Hij zorgt ervoor dat het programma uitdagend en afwisselend is, en ook dat jong talent gepromoot wordt. 

 

Voor het programma van dit jaar en informatie over hoe u zich kunt aanmelden om de optredens bij te wonen, kunt u in het menu links op de desbetreffende knoppen klikken. 

 

LET OP: Een aantal optredens is inmiddels uitverkocht. U kunt dit zien in de titels van de optredens, in het programma. Bestel dus snel uw kaarten, voordat de voorstelling van uw keuze volgeboekt is. 

 

Wilt u meer informatie of wilt u graag een bijdrage leveren aan de volgende editie van Kunst over de Vloer? Stuurt u dan een email naar: kunst@profburgwijk.nl Ook kunt u contact opnemen met het bestuur van de wijkvereniging elders op deze website, of via Postbus 11129, 2301 EC Leiden. 

 

Kunst over de Vloer wordt gesponsord door Qisolute advocaten en Gijs de Kok RE/MAX makelaarsgilde Leiden.