Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Kerstbijeenkomst 2014

Gezellige kerstbijeenkomst in Vredeskerk

Dit keer werd de kerstbijeenkomst niet op zijn vertrouwde plek op de Zeemanlaan gehouden, maar in de aula van de Vredeskerk. Een goede keus, zeker gezien de slechte weersomstandigheden.

 

Er was weer veel werk verricht. Er was een gezellige knutseltafel voor de kinderen. Er werden onder meer lampionnen gemaakt. Jammer genoeg kon de lampionoptocht niet door gaan maar dat mocht de pret niet drukken. De stemming zat er goed in. De glühwein vloeide rijkelijk en er werd wat af gepraat. Het was ontmoeten en bijpraten. En zo daar was de kerstborrel ook voor bedoeld. Onze voorzitter nam de gelegenheid te baat om haar licht over het afgelopen en- voor zover mogelijk – het komend jaar te laten schijnen. Ze bedankte alle vrijwilligers, noemde de website als hoed ontwikkeld communicatiemiddel en stak de hoofdredacteur van de Wijkkrant een veer op zijn hoed.

De aanwezigen konden ook genieten van het net verschenen boekje ‘Een wijk met een ziel’; een verzameling van alle foto’s en teksten die tot op dat moment gemaakt zijn in het kader van de rubriek Favoriete plek in de wijk.