Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Eddie Lamberts - bestuurslid

Op 11 november 1969 ben ik geboren in een dorp op de grens van Groningen en Drenthe, te weten Noordlaren. Mijn ouders hadden daar een vee-houderijbedrijf Na de middelbare school ben ik in de stad Groningen Agrarische Milieukunde gaan studeren. In 1995 ben ik afgestudeerd.

 

 

Mijn carrière ben ik gestart bij de adviesdienst van de Noordelijke Land- en Tuinbouworganisatie in Assen. In het werkgebied Groningen en Drenthe adviseerde ik boeren op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu.

 

In 2001 ben ik naar het westen van het land verhuist en ging ik samenwonen in Leiden. Het werk dat ik in het noorden deed kon ik bij de Westelijke Land en Tuinbouw Organisatie in Haarlem voortzetten.

 

In mijn rol als adviseur vorm ik een belangrijke schakel tussen ondernemers met (uitbreidings) plannen en de overheid. Naast de inhoudelijke kennis van het vakgebied is het voor de realisatie van de plannen minstens zo belangrijk om de juiste wegen bij gemeenten te bewandelen.

 

In het bestuurswerk bij de wijkvereniging is het maken van de verbinding tussen de bewoners van de wijk en de gemeente vaak ook een belangrijk aspect. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan in mijn werk zet ik heel graag in voor (het behoud van) onze prachtige wijk.