Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Astrid van Eerden - bestuurslid

Ik ben geboren en opgegroeid in Haarlem, heb tijdens mijn studie (Hydrografie en Informatica) in Amsterdam en Enschede/ Twente gewoond en ben daarna in Leiden ‘geland’.

 

Ik werk momenteel als projectmanager voor de Rijksoverheid (Belastingdienst) in Utrecht en Apeldoorn, maar woon met mijn gezin al bijna 20 jaar met veel plezier in deze wijk in Leiden. Aanvankelijk aan de Buijs Ballotstraat/ hoek Lammenschansweg en inmiddels al weer zo’n 15 jaar aan de Burggravenlaan.

 

Het wonen in de Professoren- en Burgemeesterswijk ervaar ik een beetje als het wonen in "een-dorp-in-de-stad" : alle belangrijke voorzieningen zijn hier dichtbij beschikbaar, veel buurtbewoners kennen elkaar en hebben een goed contact en treffen elkaar ook bijna dagelijks rond de school- en sportvoorzieningen en de aanwezige winkels. Onze kinderen (nu 16 en 18 jaar) hebben hun scholen op loopafstand van ons huis, de sportterreinen en ook park de Bult , het Singelpark en Cronesteijn zijn vlakbij voor een mooie wandeling of trainingsrondje. Kortom, het is fijn wonen hier!

 

Ik voel me dan ook betrokken bij mijn buurt en stad en ik wil me daarom graag actief vanuit de wijkvereniging inzetten om de Professoren- en Burgemeesterswijk voor alle jongere én oudere  bewoners ook een fijne, leefbare, (verkeers)veilige en groene wijk te laten blijven.