Lid worden

Voor slechts € 10,- bent u al lid van de Vereniging Professoren-& Burgemeesterswijk!

Klik hier om lid te worden.

 


Adres

Vereniging Professoren- en Burgemeesterwijk

De Goejestraat 31

2313 NT Leiden

KvK 40448253

Bankrekening: NL79INGB0005567659

Contact

 


Wijk Update

De digitale wijk update verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u deze in uw mailbox ontvangen, geef dan uw emailadres door aan webmaster@profburgwijk.nl. Voor de eerste wijk update, klik hier.

 


 

Minibiebs in onze wijk


 

 

 

Volg ons op Facebook!

Agnes van Lierop - Penningmeester

Het grootste deel van mijn leven woon ik in Leiden. In de jaren vijftig van de vorige eeuw. studeerde mijn vader en het gezin woonde op de Lorentzkade. Als Leidse student chemie woonde ik eind jaren zestig op de Oude Singel en met mijn eigen gezin vanaf 1975 op de Thorbeckestraat. Sindsdien heb ik Leiden niet meer verlaten.

 

Nu woon ik met veel plezier op een flat aan de Moddermanstraat, met vrij uitzicht op het water van de Van Vollenhovenkade en het Roomburgpark, waar u mij met regelmaat op de tennisbaan kunt aantreffen.

 

Ik heb 34 jaar scheikundeles gegeven op alle niveaus en op alle vestingen van het Bonaventuracollege en vanaf 2005 ben ik administratief betrokken geweest bij de Adviesraad WMO Leiden.

Vanaf 2006 heb ik bemoeienis met de advertenties van de wijkkrant.

 

Na mijn pensionering, sinds maart 2012 ben ik penningmeester van de wijkvereniging en probeer ik de ledenadministratie up to date te houden. Meestal leuk werk en in ieder geval bezigheden voor en met een gezellig team mensen.